[VIDEO] Test Mercedes EQE: probabil, cea mai bună electrică…

Am testat noul Mercedes EQE în versiunea AMG 43. Și cred sincer că este că este cea mai bună mașină electrică a momentului. De ce? Păi argumentele sunt multe.

Testul complet cu noul Mercedes EQE e puțin mai jos. Prin urmare, dă-i un play că să înțelegi de mine îmi place atât de mult. Cel puțin versiunea testată – AMG 43 4MATIC – EQE-ul face tot ce ar trebui să facă un astfel de mașină. În fine, sunt aproape 13 minute în care vorbesc despre mașină.

În versiunea de test, Mercedes EQE dezvoltă 476 de cai-putere și 858 Nm. E, fără îndoială, o mașină extrem de rapidă. Are două motoare electrice, un sistem de tracțiune super deștept, suspensie pneumatică și direcție integrală. Și cumva, noua platformă, ascunde cele 2,5 tone ale mașinii fără nici cel mai mic efort.

Iar atunci când iei în calcul și un ampatament de aproape 3,2 metri, călătoria devine foarte confortabilă pentru toată lumea de la bord. Mai ales că interiorul este, așa cum ne-am obișnuit deja, unul superb.

Mi-e greu să găsesc ceva care să nu-mi placă la EQE. Dacă totuși ar trebui să spun ceva „de rău”, atunci poate aș fi vrut un portbagaj ceva mai mare… Sau ca toate cele trei centuri din spate să fie roșii… pentru că cea din mijloc e neagră. Și poate l-aș în alege în orice altă culoare în afară de negru. Dar altfel, chiar nu are ce să nu-ți placă la mașina aceasta.

În cazul în care te interesează un SUV electric, tot de la Mercedes EQ, atunci noul EQB 300 s-ar putea să fie ce cauți:

 

 

Comentarii

comentarii

©2022 Plug and Drive. Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

PLUG AND DRIVE aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account