[VIDEO] Test BMW iX M60: 132.388 de euro pentru 1.100 Nm!

Am condus noul BMW iX M60 preț de câteva zile, așa că revenim cu testul video. 

Fiind primul produs M complet electric, BMW iX M60 este cel mai puternic și mai rapid astfel de model. Doar are 619 CP și 1.100 Nm. Și face suta în 3,8 secunde. Dar, mașina asta înseamnă mai mult decât atât. Și pentru că sunt multe de spus, mai bine le auzi prin viu grai, dacă-i dai un play clipului de mai jos. Evident, dacă încă nu te-ai abonat la canalul nostru de YouTube, nu uita să faci treaba asta:

Cu un preț de listă de 132.388 de euro, BMW iX M60 este, fără îndoială, exponentul încrucișării forțate dintre BMW i și BMW M. Asta cel puțin până la apariția pe piață a controversatului BMW i7 M70. La o privire superficială ești tentat să socoți drept urâtă, scumpă și inutilă această mașină. Mă refer la iX, nu la i7. Dar această categorisire ar fi doar superficială și nimic mai mult. Pentru că iX, în special în configurația M60, e mult mai mult decât atât.

Sigur, e o mașină de 2,6 tone care încearcă să promită că ar merge tare și pe viraje. Doar că nu o face. Ce fac însă acea suspensie pneumatică adaptivă, împreună cu direcția integrală și toată puterea nebunească e să ascundă kilograme. Și să te facă să te simți ca la volanul unui SUV foarte puternic. Cu plusul evident de rafinament.

Mai mult, iX are unul dintre cele mai bune interioare din lumea auto. Și nu mă refer la designul interiorului, ci la materialele folosite și atenția la detalii. Plus spațiu uriaș pe banchetă și în portbagaj.

Pentru iX M60 nu este altceva decât un model de imagine. Așa cum a fost și BMW i8 la vremea lui. O mașină controversată, împinsă pe piață pentru a atrage atenția și pentru a testa, până la urmă, rețele de succes pentru viitor.

Dacă un electric de la BMW M ți se pare prea mult, poate un alt electric de la AMG ți se pare alegerea mai bună:

Comentarii

comentarii

©2022 Plug and Drive. Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

PLUG AND DRIVE aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account