[VIDEO] Mercedes-AMG EQE la primul contact

Am testat noul Mercedes-AMG EQE, dar până e gata materialul complet, am postat un scurt walkaround cu cea mai nouă electrică a celor de la Mercedes.

Alături de EQS, noul Mercedes-AMG EQE este unul dintre modelele electrice construite având la bază noua platformă special creată pentru trenurile de rulare electrice. Mai jos te așteaptă clipul meu cu EQE, așa că poți să-i dai liniștit un play. Și, dacă încă nu te-ai abonat la canalul nostru de YouTube, nu uita să o faci.

Noul Mercedes-AMG EQE 43 4MATIC are un preț de listă de 104.160 de euro. Cu TVA inclus, fără a lua în calcul eco-bonusurile. Puterea maaximă este de 476 de cai-putere, iar cuplul atinge 858 Nm. Sprintul 0-100 km/h durează doar 4,2 secunde, în timp ce viteza maximă este 210 km/h.

EQE 43 4MATIC are o baterie cu o capacitate utilă de 90,6 kWh și care se poate încărca de la surse cu puteri de până la 170 kW. Și e clar că mașină e foarte aerodinamică și implicit extrem de eficientă la drum întins.

Pentru acest test, noi am dus mașina departe, printre turbine eoliene. Și am parcurs în ziua respectivă peste 700 de kilometri cu mașina. Prin urmare, testul final va avea toate detaliile de care ai nevoie în cazul în care această mașină de interesează. Aaa, și o să avem și un set de fotografii superbe.

 

În cazul în care noul EQB e mașina mai potrivită pentru tine, aruncă un ochi pe testul meu cu SUV-ul electric:

Comentarii

comentarii

©2022 Plug and Drive. Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

PLUG AND DRIVE aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account