Ford E-Transit Custom sosește în 2023 cu propulsie electrică și autonomie de 380 km

Ford E-Transit Custom va fi produs cu propulsie pur electrică, începând din a doua jumătate a lui 2023, la fabrica Ford Otosan din Kocaeli, Turcia.

Până în 2024, divizia Ford Pro va completa portofoliul cu 4 vehicule comerciale electrice. Acestea se alătură primului membru al noii familii de utilitare electrice. Este vorba despre modelul Ford E-Transit din segmentul de 2 tone, a cărui producție a început în martie 2022. Modelul E-Transit Custom îl urmează, țintind să devină un etalon în segmentul de vehicule comerciale de o tonă din Europa.

De altfel, Ford subliniază că E-Transit Custom este succesorul 100% electric al celei mai vândute autoutilitare din Europa. Și este conceput de la zero pentru a ajuta companiile să facă „o trecere fără impedimente la vehiculele electrificate.”

Ce se cunoaște până acum despre specificațiile lui Ford E-Transit Custom?

Ford anunță pentru moment detalii rezumate despre specificațiile propulsiei electrice a modelului E Transit Custom. Mai multe detalii vor fi anunțate în septembrie 2022.

Ford precizează că E-Transit Custom este construit pe o platformă tehnică proiectată special pentru propulsia electrică. Nu s-a anunțat capacitatea bateriei, dar este promisă autonomie electrică de până la 380 km.

De asemenea, constructorul menționează că E-Transit Custom va avea un sistem de încărcare rapidă de la stații DC (curent continuu). Și va integra tehnologia ProPower Onboard, adică o priză care oferă curent pentru instrumente, lumini și dispozitive externe.

Comentarii

comentarii

©2022 Plug and Drive. Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

PLUG AND DRIVE aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account