[VIDEO] Test Renault Megane electric: mai bun decât VW ID.3?

Am condus recent noul Renault Megane electric și, după peste 1.200 de kilometri, concluziile sunt clare. În materialul video de mai jos vorbesc despre tot ce trebuie să știi despre noua electrică a francezilor. Plus un test de consum.

Noul Renault Megane electric este, după toate considerentele, o mașină fantastică. Are prețuri foarte bune de achiziție, arată minunată și se conduce mai bine decât ai crede. Am mers cu mult cu mașina, am făcut inclusiv două teste de consum foarte relevante și am vorbit mult. Așadar, te invit să-i dai un play clipului de mai jos. Și, dacă nu ai făcut-o deja, apasă și butonul acela de „subscribe”. Tare ne-ar ajuta!

Versiunea testată de mine este și cea mai scumpă din lista de prețuri a noului Renault Megane electric. Mai exact, e vorba despre 46.100 de euro, cu TVA inclus. Fără a lua în calcul bonusurile prin Rabla și Rabla Plus. Pe de altă parte, dacă profiți de eco-bonusuri, cel mai ieftin Megane electric e 21.600 de euro. Cu tot cu TVA inclus.

Versiunea condusă de mine – EV60 220 CP – se conduce foarte bine. Pe lângă cei 160 kW, ai și 300 Nm. Chestie care se traduce într-un sprint de la 0 la 50 km/h în doar 3,6 secunde. Sau 7,1 secunde pentru sprintul de 0 la 100 km/h. Direcția e rapidă și plăcută, iar suspensia e, probabil, cea mai bună făcută de Renault până în acest moment.

Adaugă acestui pachet și un interior superb și noul Renault Megane electric este, după toate considerentele care contează, cea mai bună mașină din segment. Sau, cel puțin, eu așa cred.

În cazul în care te interesează și viitorul Renault în materie de propulsii alternative mai jos e un clip de prezentare cu Scenic Vision Concept. Acel concept hibrid cu hidrogen și electricitate.

Comentarii

comentarii

©2022 Plug and Drive. Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

PLUG AND DRIVE aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account