Dacia râde de abonamentele pentru scaune încălzite, oferind gratis sticle cu apă caldă

Clienții din Anglia ai mărcii românești sunt invitați la showroom-urile Dacia Staples Corner (Londra), Dacia Manchester și Dacia Swansea, în zilele de 1 și 2 februarie 2023, să primească gratuit pungă cu apă caldă denumită „Heated Seat Saviour”.

Această campanie desfășurată în Anglia atrage într-un mod comic atenția asupra faptului că unii constructori au oferit în ultimul timp acces la funcții diverse ale mașinii pe bază de abonament. Dacia amintește despre abonamentul pentru funcția de încălzire a scaunelor, propus de BMW. Există și exemplul Mercedes-Benz care oferă clienților opțiunea unui abonament pentru sporirea manevrabilității. Mai exact, în loc de 4,5 grade, sistemul de direcție integrală ar vira roțile din spate cu până la 10 grade.

În schimb, Dacia amintește că în UK modelele sale Sandero Stepway, Duster and Jogger sunt echipate standard cu scaune care au și încălzire. Și nu trebuie plătite sume suplimentare sau abonamente, pentru ca această funcție să fie activată.

O sticlă cu apă caldă oferită gratis ar prinde bine și pentru posesorii modelului electric Dacia Spring. Pentru că nu dispune de încălzire pentru scaune și ar ajuta-o să consume mai puțină energie cu sistemul de climatizare pe timp de iarnă.

Dacia subliniază că a vrut să facă un pic de umor despre conceptul nou de oferire a dotărilor pe bază de abonament. Și crede în simplitate și în includerea dotărilor de confort în prețul mașinii. Desigur, trebuie să luăm în calcul diferența clară de dotări standard dintre modelele mărcii Dacia și cele ale automobilelor produse de mărci premium. Însă putem zâmbi la acest mod creativ de promovare pe care Dacia l-a născocit pentru piața din UK.

Desigur, este doar un nou exemplu de umor britanic, tipic „silly”, așa cum ne-au învățat foarte bine legendarii Monty Python sau Mr. Bean. Însă între miile de comunicate de presă cu informații seci, este apreciabilă campania cu umor pe care mizează în mod curajos Dacia UK.

Detaliile acestei campanii sunt afișate pe site-ul oficial dacia.co.uk.

Comentarii

comentarii

©2022 Plug and Drive. Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

PLUG AND DRIVE aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account