[VIDEO] Test BMW CE 02: Riderii tineri ne spun părerea despre noul „eParkourer” electric

BMW CE 02 este o redefinire atractivă a mobilității electrice, mai ales pentru mediul urban. Marius Băcilă, redactor șef pentru MotoBikes.ro și instructor certificat BMW Motorrad, s-a tot învârtit prin oraș pe noul „eParkourer” CE 02 de la BMW Motorrad Romania și are multe să ne spună despre el.

Dar nu doar părerea lui, ca rider experimentat și om trecut prin viață, e relevantă, ci și a tinerilor cu permis A1, căci noul CE 02 li se adresează. Așa că Marius a invitat niște tineri motocicliști (Vlad – @dutzuu21 pe Insta și Niko – @niko.ang pe Insta) să încerce noul eParkourer, apoi a testat latura distractivă a bavarezului electric undeva în afara traficului și, la final, i-a analizat și latura practică. A ieșit un test ride ultra-complet al noului BMW CE 02, care deschide noi direcții în ceea ce privește mobilitatea urbană, abordând vehiculul de A1 din cu totul altă perspectivă.

Marius Băcilă este instructor certificat de BMW Motorrad International Instructors Academy pentru a preda cursurile BMW Rider Training dedicate pilotajului în siguranță pe drumuri publice. Și ne explică alături de tinerii rideri în clipul video de mai jos care sunt aptitudinile electricului BMW CE 02:

Comentarii

comentarii

©2022 Plug and Drive. Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

PLUG AND DRIVE aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account