[VIDEO] Renault Scenic Vision: un concept al viitorului

Am văzut pe viu noul Renault Scenic Vision Concept și e cât se poate de clar că monovolumele de familie au un viitor frumos dacă francezii se țin de promisiuni.

Mai jos e video-ul nostru cu cel mai nou concept – Renault Scenic Vision – , așa că poți să-i dai un play. Și, dacă nu ai făcut-o deja, abonează-te la canalul nostru de YouTube:

Renault Scenic Vision Concept este, așa cum îi spune și numele, un viitor Scenic care-și va face apariția pe piață în 2024, sub forma unui MPV electric. Pe de altă parte, conceptul este un hibrid. Hidrogen și electric, prezentând o tehnologie avansată pe care am putea să o vedem în producția de serie începând cu 2030.

Renault Vision Concept are o baterie de 40 kWh și un motor electric similare cu ce avem deja pe Megane E-Tech. În plus, conceptul are o pilă de combustibil de 15 kW și un rezervor de hidrogen de două kilograme. Pe scurt, pila de combustibil funcționează ca un range extender pentru o autonomie extra de 250 de kilometri. Per total, autonomia maximă a conceptului este de 800 de kilometri.

Până apare noul concept pe piață, aruncă un ochi pe testul nostru complet cu noul Megane electric:

Comentarii

comentarii

©2022 Plug and Drive. Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

PLUG AND DRIVE aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account