[VIDEO] Noul Renault Megane electric: test complet cu EV60 și 220 CP!

Testul cu noul Renault Megane electric a fost în Spania și noi doar ce ne-am întors de acolo. Nu avut foarte mult timp la dispoziție, dar suficient încât să conducem mașina preț de câteva sute de kilometri. Și suficient timp cât să filmăm testul nostru cu mașina.

Sunt multe de spus despre mașină, așa că cel mai simplu e să dai un play clipului de mai jos cu noul Renault Megane electric. Dar și să te abonezi la canalul nostru de YouTube, în cazul în care nu ai făcut-o deja.

În versiunea testată de noi, noul Renault Megane electric dezvoltă 218 cai-putere și 300 Nm. Bateria are o capacitate de 60 kWh și știe să se încarce de la 130 kW. Autonomia oficială, în regim mixt și ciclu WLTP e de 450 de kilometri și este foarte apropiată de ce am obținut noi în cadrul testului.

Pe lângă o platformă complet nouă și dedicată modelelor electric, numită CMF-EV, Megane-ul electric are și un interior nou. Am spus în clip că materialele sunt fabuloase și nu am exagerat cu nimic. Chiar este un salt mare pentru Megane, atât prin prisma calității, cât și prin prisma designului. Noul sistem OpenR este superb, așa cum am văzut deja în cazul testului cu Volvo XC40 electric.

Evident, noul Renault Megane electric nu va avea o viață ușoară pe piață. Principalul său rival este Volkswagen ID.3 – pe care noi l-am testat deja -, însă lucrurile sunt mai complicate. Prin prisma prețului său, Megane-ul electric rivalizează cu modele de la Citroen eC4, până la Volvo XC40 electric sau chiar Skoda ENYAQ. Pe de altă parte, prețul de bază este imbatabil în segment, dar costurile de achiziție cresc pe măsură ce avansezi prin liniile de echipare, variantele de baterie sau puterile de încărcare.

Dacă vrei să urmărești și testul meu cu Volkswagen ID.3, aruncă un ochi pe clipul de mai jos:

 

Comentarii

comentarii

©2022 Plug and Drive. Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

PLUG AND DRIVE aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account