[VIDEO] Mercedes EQB: prim contact cu noul SUV electric

Am testat deja noul Mercedes EQB 300 4MATIC, dar până iese materialul complet, te invit să urmărești un clip la „prima mână”. Fără editare, la primul contact cu noul SUV electric de la Mercedes EQ.

Mai jos e primul contact cu noul Mercedes EQB, în versiunea de motorizare 300 4MATIC. Prețul de listă, puterea, bateria și autonomia, sunt informații pe care le vei regăsi după ce-i dai play clipului. Dacă însă vrei informațiile complete, abonează-te la canalul nostru de YouTube, pentru că așa vei afla primul când e gata testul integral.

Știm deja că GLB-ul este o mașina de familie fantastică, așa că versiunea electrică are toate motivele să devină și ea alegerea ideală. Mai ales că poate avea inclusiv șapte locuri. Chestie rară de tot în lumea mașinilor electrice. Versiunea testată de noi – 300 4MATIC – este cea intermediară, dar eu cred că este și cea mai potrivită. Beneficiezi de tracțiune integrală, cuplu și putere din plin, plus o ținută de drum foarte bună.

Și mai cred că noul EQB excelează cu adevărat când vine vorba despre interior. Atât prin spațiul disponibil, cât și prin caracterul practic al mașinii. Bancheta culisantă, rândul trei de scaune și portbagajul generos sunt doar câteva dintre atuuri. Atuuri completate de calitatea superbă a interiorului.

Un rival pentru noul EQB eu cred că este noul Volvo XC40 electric. O mașină pe care am testat-o și noi:

Un alt SUV electric pe care l-am testat este Skoda ENYAQ. Fără tracțiune integrală, dar cu o eficiență ieșită din comun:

În fine, dacă nu cauți neapărat un SUV electric, ci un hatchback clasic reinterpretat… Ei bine, atunci noul Renault Megane electric s-ar putea să fie exact mașina pe care o cauți.

Cred că ți-ai dat deja seama că pe canalul nostru de YouTube vei găsi o selecție amplă de teste și păreri cu și despre mașini electrice. Adică motive numai bune pentru a te abona!

Comentarii

comentarii

©2022 Plug and Drive. Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

PLUG AND DRIVE aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account