Natalie Thompson este noul CEO al Mercedes-Benz România

Natalie Thompson preia din trimestrul al 4-lea al anului 2023 funcția de CEO al Mercedes-Benz România.

Natalie Thompson, în vârstă de 32 de ani, aduce o experiență vastă în cadrul companiei Mercedes-Benz, acumulată în funcții din mai multe țări. Cariera sa alături de companie a început în 2014, în Marea Britanie, când a făcut parte din echipa de Product Management a Mercedes-Benz UK. Apoi, din 2016, a fost Product & Pricing Manager pentru Mercedes-Benz în Orientul Mijlociu. Ulterior a coordonat echipa de Marketing și Comunicare. Iar din 2022 a avut un rol esențial în dezvoltarea și implementarea Centrului de Excelență în Marketing GD în EMEA, care este parte a strategiei de transformare a Mercedes-Benz General Distributors.

În prezent, Natalie Thompson este Head of Marketing and Communications la MBGD în Dubai, înainte de a implementa și în România cunoștințele pe care le-a acumulat la nivel internațional. De altfel, Natalie Thompson se declară entuziasmată să coordoneze dezvoltarea Mercedes-Benz în România, o piață pe care o consideră a fi dinamică:

„Este o onoare pentru mine să mă alătur echipei Mercedes-Benz România în calitate de CEO. Sunt foarte încântată să contribui la dezvoltarea mărcii noastre emblematice pe o piață atât de dinamică. Cu o echipă talentată, o gamă excepțională de produse și servicii superioare, sunt convinsă că vom continua să oferim experiențe unice clienților noștri și să aducem inovații semnificative pe piața auto locală”.

Natalie Thompson va prelua funcția de CEO de al Mercedes-Benz România de la Amanda Zhang, care a fost numită recent în funcția de CEO & President, Mercedes-Benz Cars Malaysia & Head of Region, Mercedes-Benz Cars SEA II.
Însă până la instalarea oficială a lui Natalie în funcție, care va avea loc în trimestrul al 4-lea al acestui an, rolul de CEO va fi ocupat interimar de Radu Mocanu, Head of Sales Passenger Cars, Mercedes-Benz România. Radu Mocanu face parte din companie de 9 ani și are o experiență vastă, de peste 21 de ani în industria auto.

Comentarii

comentarii

©2022 Plug and Drive. Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

PLUG AND DRIVE aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account