Preț ŠKODA ENYAQ COUPÉ RS iV în România: de la 62.890 de euro, cu 299 CP

ŠKODA ENYAQ COUPÉ RS iV este cea mai performantă versiune nu doar a modelului electric ci și a întregii game a constructorului ceh. De asemenea, versiunea RS este sigura propulsie disponibilă la debutul modelului ENYAQ COUPÉ iV în România.

Propulsia modelului ŠKODA ENYAQ COUPÉ RS iV

ENYAQ COUPÉ RS iV beneficiază de cea mai puternică propulsie din gama ŠKODA. Are câte un motor electric la ambele punți, astfel că dispune de tracțiune integrală. Propulsia generează per ansamblu 220 kW (299 CP) și cuplu de 460 Nm. Drept urmare sprintul de la 0 la 100 km/h este realizat în 6,5 secunde, deși mașina cântărește peste 2,2 tone. Iar viteza maximă este plafonată electronic la 180 km/h.

Baterie litiu-ion cu o capacitate netă de 77 kWh promite autonomie electrică de 504 km (WLTP). Sistemul de încărcare are o putere de 11 kW, când mașina este cuplată la o sursă de curent alternativ (AC). În acest caz durează 7 ore și 30 de minute un ciclu complet de încărcare. Însă de la stații care livrează curent continuu (DC) încărcarea se poate realiza cu o putere de până la 135 kW. Când mașina este conectată la o asemenea sursă, încărcarea bateriei de la 10 la 80% din capacitatea ei durează 36 de minute.

Prețul pentru România

În țara noastră ŠKODA ENYAQ COUPÉ RS iV este propusă cu prețuri care încep de la 62.890 de euro, cu TVA inclus.

Încă din echiparea standard modelul electric dispune de suspensie sport și sistem de direcție cu asistare progresivă. Nu lipsește sistemul pentru selectarea modurilor de rulare cu reglaje diverse.

Sunt incluse în dotările standard și jantele TAURUS de 20 de inch vopsite în negru, plafonul panoramic, grila iluminată (Crystal Face) și farurile cu tehnologie Matrix-LED. Dintre echipările pentru interior se remarcă sistemul audio cu 8 difuzoare și ecranul tactil cu diagonală de 13 inch al sistemului infotainment, amplasat în centrul planșei de bord.

Lista de dotări standard pentru siguranță include și airbag-ul care se umflă între scaunele din față, pentru a nu permite lovirea șoferului și pasagerului din dreapta sa în cazul unei coliziuni laterale. Totodată, sistemul de cruise control adaptiv, sistemul pentru menținerea benzii de rulare și sistemul de avertizare pentru unghiul mort fac parte din echiparea de bază. Iar senzorii pentru parcare sunt completați de camera video pentru marșarier.

ŠKODA ENYAQ COUPÉ RS iV are un ampatament mare, de 2.768 mm. Iar volumul generos de 570 litri al portbagajului este completat de plusul de utilitate oferit de bancheta fracționabilă și rabatabilă și de hayonul acționat electric.

Mai multe detalii despre prețurile și dotările modelului ŠKODA ENYAQ COUPÉ RS 𝗶V le puteți descoperi în configuratorul virtual din site-ul skoda.ro.

În clipurile video de mai jos puteți vedea testele noastre realizate în România cu modelele ŠKODA ENYAQ iV.

Comentarii

comentarii

©2022 Plug and Drive. Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

PLUG AND DRIVE aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account