[VIDEO] Test Mercedes EQS 580 4MATIC: intră într-o lume de vis

Am testat noul Mercedes EQS 580 4MATIC și lucrurile sunt exact așa cum par încă de la prima vedere.

Puține locații sunt mai potrivite pentru un test cu Mercedes EQS 580 4MATIC decât Castelul Kalnoky. Așa că am făcut plinul de baterie și am plecat la drum pentru a descoperi pe de-a-ntregul tot ce are de oferit cea mai avansată mașină electrică din lume. Iar rezumatul e clipul de mai jos, pe care-l vezi printr-un simplu play. Fie aici, fie la noi pe canalul de YouTube, unde te invit să te abonezi. Dacă n-ai făcut-o deja, desigur.

După testul cu noul EQE, am crezut că nimic nu mă mai poate surprinde în gama Mercedes EQ. Și totuși, noul EQS a făcut asta. Parcă fără niciun efort. Pentru că este, la propriu, un Clasa S electric. În versiunea testată de mine, EQS 580 4MATIC, mașina îți oferă un echilibru fabulos între putere, performanțe dinamice, confort, rafinament și autonomie. Cu peste 500 de cai-putere și peste 850 Nm, e clar că noul EQS 580 4MATIC e o mașină rapidă.

Însă datele tehnice, cele pe care le găsești în fișa de produs, nu spun nimic despre care e, în realitate, experiența pe care EQS o livrează. De la volan ești izolat într-o lume idilică, înconjurat de cele mai bune materiale și răsfățat cu cele mai avansate dotări de confort pe care le poți găsi în lumea auto. Iar atunci când suprafața ecranelor se depășește doi metri pătrați e clar că infuzia de tehnologie depășește orice așteptare.

Iar ținuta de drum este greu de descris în cuvinte. Pentru că, până la urmă, noul EQS e o experiență care merită descoperită. Și, la fel ca toate experiențele memorabile, are un cost pe măsură. În cazul de față, puțin peste 150.000 de euro. Dar, în definitiv, cine-și caută un EQS știe prea bine că mașina îndeplinește absolut orice așteptare.

Mai jos e testul cu noul EQE. Fratele mai mic al EQS-ului. Un fel de Clasa E electric. La propriu.

Comentarii

comentarii

©2022 Plug and Drive. Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

PLUG AND DRIVE aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account